blog

Samen

algemeen

De vorige weblog en deze kunnen naadloos in elkaar overlopen. In elk geval is het slim om de reacties even door te nemen.

De vorige weblog en deze kunnen naadloos in elkaar overlopen. In elk geval is het slim om de reacties even door te nemen. Dus lees even terug op een moment dat er even tijd voor is.

Vooral het SMS systeem dient door de winkelier ingezet te worden. Het is gewoon super!

Tot mijn spijt heb ik bijna altijd heel weinig vertrouwen in uitkomsten van onderzoeken en zeker ingeval van tevredenheidsonderzoeken. Uitkomsten hangen altijd af van de wijze van vraagstelling, getallen en interpretaties. Ik weet hoe het werkt.

Voor een groot deel is mijn hard aangekomen kritiek op Fiets & Fun terecht. Ik hoop dat BT iets met de kritiek doet en een goede, meer bij het imago van BT passende,  vorm zal vinden. 

ON TOPIC:

Het woord SAMEN moet een belangrijke en wezenlijke rol gaan spelen. Nog even en de dealershows, presentaties en samenkomsten zullen weer gelardeerd zijn met beloftevolle toezeggingen en standpunten. Het wordt tijd dat wederzijdse afspraken ook echt nagekomen worden.

Ik wil dit weblog wel eens gevuld zien met de wensen van de detaillisten, retailers én fabrikanten. Wederzijdse wensen, raadgevingen en verwachtingen. Het liefst met een positieve ondertoon natuurlijk!

De mooie en bijzondere tweewielerbranche MOET het SAMEN doen!

Ik ben er even een paar dagen tussenuit.  

 

Ron Haker

 

Reageer op dit artikel