blog

Is werken in tweewielerwinkels leuk?

algemeen

Zijn er in de bijzonder te noemen tweewielerbranche leuke jobs met toekomst te vinden?

Zijn er in de bijzonder te noemen tweewielerbranche leuke jobs met toekomst te vinden?

Eerst even een excuus voor mijn late reactie. Ik was verdorie wat feestdagen ziek.

Ik heb de mazzel dat ik hoofdzakelijk bij leuke winkels werk waar ik veel enthousiaste medewerkers tref.

Toch zie ik wel eens een ‘gezicht’ verdwijnen…..Andere branche…Ander werk….Altijd  jammer.  Soms heeft vertrek als reden dat de geboden job onder het kunnen van de medewerker blijft, soms omdat de ‘baas’ te bazig is en geen ruimte geeft. Soms omdat het salaris onvoldoende is. Soms omdat elke zaterdag gewerkt moet worden.

Gelukkig zie ik vaker dat medewerkers ‘ruimte’ krijgen….Verantwoordelijkheid en een deel zeggenschap. Een behoorlijk salaris hoort bij verantwoordelijkheid. Duidelijke werkschema’s met zaterdagen om toerbeurt zijn zeer gewenst. De gewenste ruimte is in een grotere winkel eenvoudiger te reäliseren dan in een kleine natuurlijk.

Ik wil wel eens wat reacties lezen van tevreden werknemers met een korte uitleg van het hoe en waarom van de tevredenheid….We leren graag van elkaar.

Ook werkgevers die menen dat het binnen hun bedrijf ‘lekker’ loopt kunnen ons allemaal iets wijzer maken. 

Ik heb van Arnauld begrepen dat er aan de vacaturesite gewerkt wordt. Lijkt me superhandig.

Alvast bedankt,

Ron Haker                                  

Reageer op dit artikel