blog

MOOIE WEEK

algemeen

Vorige week een mooie week gehad en elke dag een uitvinder ontmoet.

Vorige week een mooie week gehad en elke dag een uitvinder ontmoet.
 
Maandag en dinsdag op Texel een mooie BT-winkel gemaakt voor een fietsplezierverhuurder die z’n 8.000 banden niet zo vaak hoeft op te pompen omdat hij stikstof gebruikt(!). Ik ken de leverancier….dus.
Woensdag bij Profile Tuitjenhorn waar een handelsreiziger met een geweldige UEBLER trekhaakdrager twee EasyGliders moeiteloos en stabiel vervoerbaar maakte. Nog nooit zo’n mooie fietsdrager gezien!
Donderdag bij Adri van de Bildt die op een beperkte oppervlakte bewijst dat je met bijna alleen maar Giant een super Fietswereld-winkel kan runnen.
Vrijdag in het leukste dorpje De Rijp voor een echte ondernemer een ondernemersbeurs van een standinvulling vol fietsplezier voorzien.
Zaterdag was even een teleurstellende dag……geen enkele reactie van een fabrikant op m’n ‘blog’. Fiets van m’n zoon voor service naar KrooneLiefting gebracht…Heel druk, de winkel vól blije kooplustige fietsklanten.
Zondag zitten piekeren…Moet het harder?…Ik wil graag ook wat positieve schrijfsels over fabrieken lezen. Donderdagavond aanstaande schrijf ik een nieuwe. Misschien aardig, misschien niet.
Ik heb nogal wat domeinnamen voor e-bikes. Ik wil ze veilen op deze blog en de helft van de opbrengst aan het opleidinginstituut doneren. Idee ?

Reageer op dit artikel