artikel

Be One overgenomen door Formula Cycling

algemeen

Be One overgenomen door Formula Cycling
Formula Cycling BVBA heeft het merk Be One overgenomen van de firma Blomson International.

Formula Cycling BVBA heeft het merk Be One overgenomen van de firma Blomson International. De modellen zullen voor het eerst te zien zijn op de beurs Velofollies in Kortrijk (België), van 16 tot 18 januari 2015 en zal een aparte presentatie begin februari in Nederland plaatsvinden.

De nieuwe collectie 2015 zal bestaan uit racefietsen met alu en carbon frames in een prijsrange van consumentenprijzen van € 499,- tot en met € 3.995,- Euro en mountainbikes 26″, 27″ en 29” in een prijsrange van € 399,- tot € 995,-. Er zal tevens een e-MTB verkrijgbaar zijn met een consumentenprijs van € 1.495,-. Naast de presentatie tijdens Velofollies zal er tevens een catalogus en een nieuwe website worden gelanceerd. Wie dealer wil worden, kan nu reeds contact opnemen met Formula Cycling BVBA. De collectie is nu al digitaal beschikbaar en kan vanaf januari 2015 worden uitgeleverd.

Reageer op dit artikel