artikel

V8 Equipment nieuw merk Buycycle

algemeen

V8 Equipment nieuw merk Buycycle
V8 Equipment maakt oersterke tassen, jassen en andere outdoor producten.

Buycycle presenteert dit jaar voor het eerst zijn merken op de beurs voor fietsminnend Nederland, Bike MOTION Benelux. Buycycle neemt een nieuw merk mee naar de beurs: V8 Equipment. V8 Equipment maakt tassen, jassen en andere outdoor producten.

V8 Equipment wordt geproduceerd in het zuidoosten van Frankrijk door een club jonge, enthousiaste sportgekken. Alle producten worden ontwikkeld, uitgewerkt en getest met in het achterhoofd de eisen die een militair aan zijn uitrusting stelt. De oprichter van V8, zelf oud-militair, wil dat iedereen kan beschikken over het allerbeste materiaal, of je nou wandelaar of mountainbiker bent of gewoon onderweg bent naar je werk. Het resultaat is een lijn waterdichte, slijtvaste, super stevige tassen, waterzakken en kleding.

Polygon full suspension en hardtail

Verder kan het publiek op de stand van Buycycle kennismaken met de fietsen van Polygon. De hoeksteen van de Polygon-familie wordt gevormd door de full suspension lijn Collosus. De Collosus-lijn wordt voor komend seizoen aangevuld met drie hardtails: de Syncline, de Entiat en de Cozmic. Een sneak-preview op de racefietslijn is er ook, in de vorm van de Helios F5. Alle fietsen en accessoires zijn te zien op de stand van Buycycle in hal 11, stand G066.

Reageer op dit artikel