artikel

Merida distributeur BES-T

algemeen

Merida distributeur BES-T
BES-T Nederland B.V. heeft het distributeurschap van BES-T crèmes in de tweewielerbranche overgedragen aan Merida Benelux B.V.

BES-T Nederland B.V. heeft het distributeurschap van BES-T crèmes in de tweewielerbranche overgedragen aan Merida Benelux B.V. Merida ziet de hoogwaardige BES-T aminoproducten als een passende aanvulling op het totale productassortiment van Merida.

Algemeen directeur Peter Koperdraad: “De werking van de crèmes op basis van aminozuren is efficiënt en innovatief. Niet voor niets staan grote namen in de wielerbranche zoals Bart Brentjens volledig achter de werking van de BES-T producten. Merida zal zich dan ook voor de volle 100 procent inzetten om iedere tweewielerspecialist te overtuigen en te voorzien van de BES-T producten.Voor de dealer is dit een mooie aanvulling in het assortiment, er is immers geen ander vergelijkbaar bodycare product in de markt te koop. Hiermee kan de dealer, net als op zijn fietsen, een gezonde marge verdienen. Niet onbelangrijk in deze tijd.”

Combineren met highend producten

BES-T Nederland B.V. ziet de samenwerking als een grote stap voorwaarts in de fietsenbranche. Nico Does, Sales & Marketing directeur: “Wij zochten naar een distributeur die het unieke van de BES-T amino crèmes kon combineren met de eigen highend producten. Dit is voor ons de perfecte combinatie om deze mooie producten nog verder in de markt te laten groeien. We verwachten dat de samenwerking met Merida ertoe bijdraagt dat de bekendheid van BES-T snel zal groeien.” Tijdens Bike MOTION zal Does op de Merida-stand aanwezig zijn om uitleg en advies over de BES-T producten te geven.

Introductieactie

Voor de dealers die nog niet eerder met BES-T producten hebben gewerkt, heeft Merida samen met BES-T een mooie introductieactie samengesteld waarvan elke tweewielerspecialist gebruik kan maken. Voor vragen over de verkoop van BES-T producten en bestellingen kunnen tweewielerspecialisten vanaf heden terecht bij Merida. De producten zijn eenvoudig zowel telefonisch als via de Merida webshop te bestellen.

Reageer op dit artikel