artikel

Juncker exclusief distributeur Etxeondo

algemeen

Juncker exclusief distributeur Etxeondo
Juncker Bike Parts is per 1 september exclusief distributeur van Etxeondo fietskleding.

Juncker Bike Parts is per 1 september exclusief distributeur van Etxeondo fietskleding geworden. Het Spaanse designermerk vindt in Juncker een betrouwbare partner voor Nederland, België en Luxemburg. Vanaf maart 2015 levert Juncker de kwaliteitskleding van Etxeondo uit aan de vakhandel.

Etxeondo, dat in het Baskisch ‘warm huis’ betekent, vindt in Juncker een gelijke van zichzelf. Beide bedrijven zijn van oorsprong een familiebedrijf en hebben elkaar gevonden voor een duurzame samenwerking. Juncker is erg verheugd over de uitbreiding van haar assortiment met dit highend merk. “Etxeondo is een merk met geschiedenis en van ongekende kwaliteit. Een duurzaam merk dat bij de filosofie van Juncker past. Met Etxeondo in ons assortiment zijn we nog completer en bieden wij de vakhandel een pareltje op het gebied van fietskleding”, aldus Chiem de Winter, directeur van Juncker Bike Parts.

Te zien tijdens de Première

Tijdens de Première, de gezamenlijke dealershows van Accell Nederland, presenteert Juncker de zomercollectie 2015 van Etxeondo. De shows vinden plaats van 14 september tot en met 8 oktober in De Loods te Nijkerk. Er is ook een Belgische editie, deze vindt plaats van 7 tot en met 11 september in de Eskimofabriek te Gent.

Sponsor World Tour wielerploegen

Sinds 1976 is Etxeondo een highend merk op het gebied van fietskleding. Het merk heeft ruime ervaring in sponsoring van World Tour wielerploegen. Door haar achtergrond in de modebranche en kennis van de sportwereld is elk kledingstuk niet alleen mooi qua design maar ook van een superieur kwaliteitsniveau. Het unieke aan het merk is dat de productie in zijn geheel in Baskenland plaatsvindt. Door het vakmanschap en de liefde die in elk kledingstuk tot uiting komt, is Etxeondo een aanwinst voor elke fietsliefhebber.

Reageer op dit artikel