artikel

MBK e-bike arrangement bij Van der Valk

algemeen

MBK e-bike arrangement bij Van der Valk
Van der Valk gaat met MBK e-bikes werken vanwege de betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van de e-bikes.

Van der Valk en MBK, het e-bike merk van Yamaha, hebben de handen ineengeslagen voor een speciaal arrangement voor de hotelgasten van Van der Valk. Bij een hotelovernachting kan een MBK e-bike arrangement worden geboekt om op een sportieve en ontspannen manier de omgeving te verkennen.

Van der Valk meldt dat het voor MBK als samenwerkingspartner heeft gekozen vanwege de betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van de e-bikes. MBK komt voort uit Motobécane en is sinds 1983 onderdeel van de Yamaha-groep. Het merk produceert elektrische fietsen en kenmerkt zich door trendy ontwerpen, hoogwaardige afwerking en geavanceerde technologie.

Gevarieerde omgevingen

Het MBK e-bike arrangement is te boeken bij onderstaande Van der Valk Hotels:

‘s-Hertogenbosch – Vught, Tiel, Leusden – Amersfoort, Nuland, Groningen Zuidbroek, Hoorn en Amersfoort A1. Gevarieerde plaatsen met elk zo hun eigen bijzondere omgeving. Of de gasten nu lekker de stad in gaan of geruisloos van de natuur willen genieten, met de MBK e-bike gaan zij dankzij het Yamaha ‘Power Assist System’ (PAS) vertrouwd op pad.

De arrangementen zijn te boeken via de websites van de hotels of via http://www.valkverrast.nl/.

Reageer op dit artikel