artikel

Eerste H&L Benchmark een feit

algemeen

Eerste H&L Benchmark een feit
De H&L Benchmark laat een stijgende lijn zien ten opzichte van het eerste kwartaal 2013 met maar liefst een omzetstijging van gemiddeld 17,4%.

In Tweewieler juni/juli publiceert H&L Accountants & Belastingadviseurs voor het eerst de H&L Benchmark. De specialist en marktleider in de rijwielbranche genereert met ingang van 2014 ieder kwartaal benchmarkcijfers. Dit zijn, kort gezegd, gemiddelde exploitatiecijfers van de H&L benchmarkgroep, bestaande uit een representatief aantal ondernemingen uit de rijwielbranche.

De gemiddelde cijfers van de benchmarkgroep worden uitgedrukt in percentages van de omzet die per kwartaal worden vergeleken met de cijfers van de individuele ondernemingen (cliënten van H&L). Hiermee komt gedurende het lopende jaar al belangrijke actuele informatie ter beschikking om de ondernemers goed te kunnen informeren en adviseren. Indien nodig kunnen de ondernemers tijdig bijsturen met als doel het verbeteren van het rendement.

Herstel in eerste kwartaal 2014

H&L heeft de kengetallen over het eerste kwartaal 2014 gereed. De cijfers laten gelukkig weer een stijgende lijn zien ten opzichte van het eerste kwartaal 2013 met maar liefst een omzetstijging van gemiddeld 17,4%.

Het volledige artikel is te lezen in de juni/juli uitgave van Tweewieler print en Tweewieler digitaal.

Reageer op dit artikel