artikel

Batavus maakt Postcode Loterij Fiets

algemeen

Batavus maakt Postcode Loterij Fiets
De 1.200 fietsenwinkels die zijn aangesloten bij Batavus leveren vanaf augustus de gewonnen fietsen uit aan de gelukkige deelnemers van de Postcode Loterij.

Batavus is de nieuwe partner van de Postcode Loterij, die al vijf jaar lang de Postcode Loterij Fiets als prijs uitreikt. Batavus heeft een nieuw model van de Postcode Loterij Fiets ontworpen. De 1.200 Batavus-dealers leveren vanaf augustus de gewonnen fietsen uit aan de gelukkige deelnemers van de Postcode Loterij.

In de april-editie van Tweewieler (verschijningsdatum 18 april) staat een interview met Menno Visser, commercieel directeur Batavus, en Daan Peters, hoofd marketing Postcode Loterij.

Visser is content met de samenwerking. “Een mooie samenwerking, waarbij we lokale Batavus dealers nauw betrekken en zorgen voor meer traffic naar de fietsenwinkels. De 1.200 Batavus-dealers fungeren namelijk als afhaalpunt. Zo komen zij in contact met potentiële klanten. Uiteraard ontvangen zij ook een vergoeding voor het uitleveren en rijklaar maken van de fietsen.”

Fiets ophalen bij dealer

Peters: “De Postcode Loterij Fiets is al jaren een van onze populairste prijzen. De komende maanden maken we weer veel deelnemers blij met dit nieuwe model van de Postcode Loterij Fiets. We vinden het belangrijk dat onze winnaars hun fiets kunnen ophalen bij hen in de buurt. Met de 1.200 Batavus dealers is dat mogelijk. Gemiddeld winnen zes deelnemers per winnende postcode een fiets. De prijs komt verspreid door heel Nederland terecht.”

Win actie als feestelijk begin van de samenwerking

Alle Batavus-dealers zijn op de hoogte gesteld van de samenwerking. Om de samenwerking feestelijk in te luiden organiseren Batavus en de Postcode Loterij in mei een speciale winkelactie. De fietsenhandelaren kunnen bij iedere transactie in hun winkel een coupon uitreiken aan hun klanten waarmee de klant kans maakt op mooie prijzen die de Postcode Loterij beschikbaar stelt.

Postcode Loterij Fietsen vanaf augustus

Vanaf eind augustus is de door Batavus geproduceerde fiets beschikbaar voor winnaars. De fiets is gebaseerd op het Batavus model BUB XL Plus, heeft drie versnellingen en de kleuren van de Postcode Loterij.

De Fietsprijs is in 2009 geïntroduceerd door de Postcode Loterij. De groene prijs past bij de Postcode Loterij die organisaties steunt op het gebied van mens en natuur: fietsen is gezond en spaart het milieu.

Reageer op dit artikel