artikel

Koga lanceert nieuwe website en app

algemeen

Koga lanceert nieuwe website en app
De nieuwe Koga iPad app is gratis te downloaden op koga.com/nl//koga-app.

Koga presenteert een geheel nieuwe website, www.koga.com, waarbij de nadruk ligt op uitgebreide productinformatie en een optimale merkbeleving. Bij de ontwikkeling stond de gebruiker centraal, prototypes van het ontwerp zijn intensief getest door de doelgroep.

De website is full responsive en daardoor prettig te gebruiken op zowel een desktop, tablet en op een smartphone. De website is beschikbaar in vier talen (Nederlands, Engels, Duits en Frans).

Koga app

De nieuwe Koga iPad app is gratis te downloaden op koga.com/nl//koga-app. In de app staat de nieuwe collectie van 2014 centraal. Deze interactieve brochure is aangevuld met extra filmpjes, fotografie en een zoomfunctie, zodat de collectie tot in detail te bekijken is.

Reageer op dit artikel