artikel

Bike Totaal gaat weer de Alpe d’HuZes op

algemeen

Bike Totaal gaat weer de Alpe d’HuZes op
Het Bike Totaal-team fietst dit jaar voor de vierde keer mee voor Alpe d’HuZes om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Het Bike Totaal-team fietst dit jaar voor de vierde keer mee voor het goede doel Alpe d’HuZes. Op donderdag 5 juni gaat het team tot het uiterste om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Bike Totaal stimuleert een gezond leven met fietsen, daarom doet het Bike Totaal team dit jaar voor de vierde keer mee aan de Alpe d’HuZes. Het Bike Totaal-team is volop in training om op 5 juni weer zes keer de Alpe d’Huez te kunnen beklimmen. Op zondag 6 april staat een van de zwaarste klassiekers van de Nederlandse wielerwereld op het programma: de Volta Limburg Classic. De dag ervoor wordt ‘de parel van de wielersport’ door de profs gereden. De wedstrijd belooft er een te worden met zware beklimmingen, snelle afdalingen, vroege uitvallers, regen- en hagelbuien en valpartijen, oftewel een goede voorbereiding op 5 juni.

Vijf teamleden

Het sportieve Bike Totaal-team bestaat dit jaar uit vijf fietsers: Arie-Willem Stout en Janne Kagchelland (Bike Totaal Stout), Johan Peeters (Bike Totaal Peeters), Ron van Engeland (Regiomanager Bike Totaal) en teamcaptain Jeroen Schrijver (Commercieel Manager Bike Totaal). “Ook dit jaar halen wij het maximale uit onszelf en hopen wij met het gehele team zes keer de berg te beklimmen op 5 juni,” vertelt teamcaptain Jeroen Schrijver. “Met dank aan de shirt sponsoren Sigma Sport, ENRA fietsverzekeringen, Bike Totaal Stout, Bike Totaal Peeters, Vendit, Merida en Yepp fietszitjes zijn we al een goed eind op weg, maar we hebben nog veel meer sponsors nodig om ons resultaat van vorig jaar, ruim 40.000 euro, te overtreffen.”

Bijdragen aan strijd tegen kanker

Op 5 juni gaan bijna vijfduizend bijzondere mensen de Alpe d’Huez beklimmen. Allemaal met hetzelfde doel: een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. De sponsorbedragen die deelnemers aan de beklimming van de Alpe d’Huez inzamelen, worden door Stichting Alpe d’HuZes ingezet om kankerpatiënten optimaal te ondersteunen om goed, gelukkig en gezond te leven met kanker. Bike Totaal wenst de teamleden veel succes met de voorbereidingen. Steun het Bike Totaal-team en doneer direct.

Reageer op dit artikel