artikel

Opening nieuw pand Gransier op 16 februari

algemeen

Opening nieuw pand Gransier op 16 februari
Op zondag 16 februari vindt de Grand Opening van het nieuwe pand van groothandel Gransier Bike Parts plaats.

Een jaar geleden kondigde Gransier, groothandel in fietsen, fietsonderdelen en scooteronderdelen, de verhuizing naar een nieuw, groter, pand aan. Inmiddels is de groothandel verhuisd naar het nieuwe pand op de autoboulevard in Heerlen. Over iets minder dan twee weken vindt de feestelijke opening plaats.

De verhuizing was hard nodig. Dolf Gransier: “Wegens onze continue groei en door de beperkte uitbreidingsmogelijkheden van ons oude pand, was de keus voor nieuwbouw snel gemaakt. Op zondag 16 februari 2014 hebben we een ‘Grand Opening’ gecombineerd met een huisshow ‘nieuwe stijl’. Tijdens deze show zullen er ongeveer 35 leveranciers aanwezig zijn om hun (nieuwe) producten te presenteren op een totale beursvloer van 1.000 vierkante meter.”

Ook niet-klanten welkom

Gransier geeft aan dat op zondag 16 februari zowel de bestaande klanten, als ook niet-bestaande klanten van harte welkom zijn. “De show is van ’s morgens tien tot ’s middags een uur of vijf. Vanzelfsprekend zal het aan de bezoekers niks ontbreken op deze dag. Er zijn in totaal 6.000 uitnodigingen door heel Europa verstuurd, dus we hopen op een flinke opkomst.”

Nieuwe producten

Op huisshow zullen verschillende leveranciers aanwezig zijn om diverse nieuwe producten te showen. Hier een overzicht van een aantal leveranciers die op deze dag aanwezig zullen zijn: Marwi, Gepida Bikes, Edge, Continental, Basil, Motip, Qwic, Abus, Beta Tools, Sigma, Selle Royal, Schwalbe, Yepp, Axa, Eurol, New Looxs, BikeCap, Spanninga, Camelion, Cyclon, Buzaglo, Qibbel, Steco, Var-Superspark, Messingschlager, Goldiva, Elvedes, Gulf Oil, Deestone, en Cheetah Bikes.

Reageer op dit artikel