artikel

Maak kans op een Tweewieler iPad mini!

algemeen

Maak kans op een Tweewieler iPad mini!
Onder de bezoekers die zich ter plekke online inschrijven bij de Tweewieler-stand op het Evenementenplein worden twee iPad mini’s verloot.

Ook dit jaar heeft Tweewieler weer een mooie actie tijdens de FietsVAK. Bezoekers kunnen kennismaken met Tweewieler met een gunstig aanbod. Onder de personen die zich ter plekke online inschrijven bij de Tweewieler-stand op het Evenementenplein via de pagina www.tweewieler.nl/fietsvak2014, worden twee iPad mini’s verloot.

Met het inschrijven krijgt u:

– twee maanden gratis toegang tot Tweewieler.nl

– twee keer per week de digitale nieuwsbrief

– een gratis editie van Tweewieler en/of Bike Europe (inclusief tas)

Tweewieler sessies

Alle beursdagen staat er een charmante hostess op de Tweewieler-stand op het Evenementenplein met een iPad om geïnteresseerden te helpen bij de inschrijvingen en verdere uitleg te geven over Tweewieler en de Tweewieler-sessies die er worden gehouden op maandag en dinsdag. Dat zijn: een interview door hoofdredacteur Jack Oortwijn met de winnaar van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2014, en tweemaal de praktisch sessie Benchmarking, verzorgd door H&L Accountants & Belastingadviseurs (powered by Tweewieler).

Reageer op dit artikel