artikel

Grote belangstelling nieuw pand Gransier

algemeen

Grote belangstelling nieuw pand Gransier
Op zondag 16 februari vond de Grand Opening van het nieuwe pand van groothandel Gransier Bike Parts plaats.

Afgelopen zondag opende Gransier Bike Parts zijn nieuwe pand in Heerlen onder zeer grote belangstelling vanuit het dealerkanaal. Ongeveer 450 dealers bezochten de huisshow en kregen een rondleiding door het nieuwe pand. Vele leveranciers waren aanwezig met eigen stands.

“In totaal waren er zelfs zo’n 600 bezoekers,” vertelt Dolf Gransier. “Het was dus lekker druk en het liep de hele dag goed door met het bezoek. Men kreeg een rondleiding door het nieuwe pand, en daarnaast waren er heel veel leveranciers met stands aanwezig. We hebben erg enthousiaste reacties gekregen op ons nieuwe onderkomen.” Er waren ongeveer 35 leveranciers aanwezig om die hun (nieuwe) producten presenteerden op totaal beursvloeroppervlakte van 1.000 vierkante meter.”

Van ver weg

Belangstellenden kwamen van overal. Natuurlijk in eerste instantie uit Nederland, maar dan ook uit Groningen en Friesland, maar ook uit België en uit Duitsland, waar Gransier Bike Parts veel zaken doet. “Er was grote belangstelling voor met name ons nieuwe fietsmerk Gepida,” vertelt Gransier. “Maar het nieuwe pand was toch wel de grootste trekker, daar was men erg nieuwsgierig naar.”

Nieuwe producten

Verschillende leveranciers waren aanwezig op de huisshow en showden diverse nieuwe producten. Onder meer: Gepida Bikes, Marwi, Edge, Continental, Basil, Motip, Qwic, Abus, Beta Tools, Sigma, Selle Royal, Schwalbe, Yepp, Axa, Eurol, New Looxs, BikeCap, Spanninga, Camelion, Cyclon, Buzaglo, Qibbel, Steco, Var-Superspark, Messingschlager, Goldiva, Elvedes, Gulf Oil, Deestone, en Cheetah Bikes. Deze opzet van de huisshow werd zeer gewaardeerd door de dealers van Gransier.

Reageer op dit artikel