artikel

Fiets Innovatie Award in de media

algemeen

Fiets Innovatie Award in de media
Een deel van de jury aan het werk bij de verkiezing Fiets Innovatie Award.

Fietsen lijkt meer te leven. Zodra de persberichten over de genomineerde producten voor de Fiets Innovatie Award waren verstuurd, kwam er belangstelling. RAI Vereniging organiseert de Fiets Innovatie Award en de Fiets en E-bike van het Jaar en is content met de media-aandacht.

Secretaris Fietsen Sacha Boedijn: “We hebben dit jaar meer belangstelling gehad van de algemene media. Een voorbeeld is de Telegraaf die wat producten is komen filmen.” Ook in jongerenkrant 7Days werd geschreven over de Fiets Innovatie Award. Onder meer de BikePhone houder, een hippe en handige innovatie en hot voor jongeren, werd genoemd.

Achtste editie

De verkiezing Fiets Innovatie Awards zijn een initiatief van RAI Vereniging en wordt in 2014 voor de achtste keer georganiseerd. Ook dit keer waren er meer dan dertig inzendingen, waaruit de jury acht nominaties heeft vastgesteld. De uiteindelijke award winnaars worden tentoongesteld op het Evenementenplein van de FietsVAK.

Op fietsawards.nl zijn diverse productfilms van inzendingen voor de Fiets Innovatie Award 2014 te bekijken.

Reageer op dit artikel