artikel

FietsVAK-nieuws in Tweewieler

algemeen

FietsVAK-nieuws in Tweewieler
In het februarinummer wil het vakblad Tweewieler zoveel mogelijk nieuws en noviteiten van FietsVAK 2014 laten zien.

In het februarinummer wil Tweewieler zoveel mogelijk nieuwe producten en innovaties publiceren als voorproefje op FietsVAK 2014 die op 1 maart van start gaat gecombineerd met de Fiets- en Wandelbeurs. De vakdagen zijn maandag 3 en dinsdag 4 maart. We roepen hiervoor alle exposanten op hun meest opvallende nieuws en noviteiten toe te sturen aan de redactie van Tweewieler.

FietsVAK 2014 belooft een prachtige beurs te worden met veel extra’s dankzij de samenwerking met de Fiets- en Wandelbeurs. Voor consumenten is het de start van het seizoen, voor de vakhandel een goed moment om de collectie nog eens te herijken.

Insturen naar tweewieler@reedbusiness.nl

Exposanten kunnen hun nieuws en noviteiten sturen naar de redactie van Tweewieler. De redactie ontvangt graag een tekst van ongeveer 150 woorden met daarbij een of twee foto’s. Deze moeten voldoende resolutie hebben: minimaal 300 dpi en opgeslagen als jpg-bestand.

Inzenden uiterlijk 27 januari 2014

De uiterste inzenddatum voor het insturen van productnieuws en innovaties is maandag 27 januari 2014. U kunt uw FietsVAK-nieuws sturen naar tweewieler@reedbusiness.nl onder vermelding van ‘Thema FietsVAK 2014’.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Reageer op dit artikel