artikel

Uitbreiding Shimano sales team

algemeen

Uitbreiding Shimano sales team
Het nieuwe Shimano sales team city/trekking met van links naar rechts: Reinder Veenstra, Rob Koopmans, Wilco Sneiders en Frederik Beuving.

Shimano Benelux wil een nog completere leverancier binnen het city/trekking segment zijn. Daarvoor heeft Shimano dit jaar het portfolio uitgebreid met gerenommeerde merken als Basil, en daarnaast is het de service voor Bosch e-bike systems gaan doen. Om het klantenbestand ook wat betreft deze productgroepen nog beter te kunnen ondersteunen, start Shimano Benelux met een nieuw gespecialiseerd verkoopteam voor city/trekking.

Het nieuwe sales team voor city/trekking bestaat uit Wilco Schneiders (Teamleader), Frederik Beuving (Sales Representative Noord-Nederland), Rob Koopmans (Sales Representative Zuid-Nederland), en Reinder Veenstra (Telephone Sales). Het nieuwe team is deels al werkzaam bij Shimano, en heeft een gedegen kennis van de retail.

Bezoekfrequentie verhogen

Met het nieuwe sale team zal niet alleen het aantal bezoeken en de aandacht voor de stadsfiets- en trekkingspecialist worden verhoogd; ook de ondernemer waar al frequent zaken mee wordt gedaan kan rekenen op uitgebreider en gericht advies.

Juiste adres voor city/trekking

Met de aanvullingen op het huidige Shimano city- en trekkingassortiment bestaande uit onder andere de merken AIM, PRO, Sportourer, Bobike, Michelin, Thule, Mio en vanzelfsprekend Shimano, zijn de winkeliers van stads- en recreatieve fietsen bij Shimano Benelux aan het juiste adres.

Reageer op dit artikel