artikel

Het Trek Brandbook is uit

algemeen

Het Trek Brandbook is uit
Het Trek Brandbook bevat onder meer verhalen van en over gesponsorde atleten zoals Jens Voigt en Fabian Cancellara.

Trek heeft een volledig nieuw communicatiemiddel ontwikkeld, het Trek Brandbook met als ondertitel: @Trekbikes. De eerste versie heeft ondertussen zijn weg naar de Trek-dealers gevonden.

Het Brandbook bevat onder meer verhalen van en over gesponsorde atleten zoals Jens Voigt en Fabian Cancellara, interviews met diverse mensen van Trek waaronder de president van Trek Bicycles, John Burke, een kijkje op het hoofdkantoor in Waterloo, Wisconsin. Het geheel wordt ondersteund door fantastische fotografie. Heerlijk om in weg te lezen, prachtig om doorheen te bladeren. Het geeft de merkbeleving van Trek uitstekend weer.

Reageer op dit artikel