artikel

Batavus levert fietsen voor film ‘Mees Kees op Kamp

algemeen

Batavus levert fietsen voor film ‘Mees Kees op Kamp
Batavus heeft voor Mees Kees op Kamp stads-, kinder, en elektrische fietsen geleverd.

Batavus is een joint promotion aangegaan met de kinderfilm ‘Mees Kees op Kamp’ die afgelopen zondag in première ging en heeft voor de opnames stads-, kinder, en elektrische fietsen geleverd. Zo vervult een van Nederlands grootste fietsfabrikanten een glansrijke bijrol op het witte doek.

Batavus maakt zich sterk voor het fietsplezier van iedereen, van jong tot oud. Precies de doelgroepen die terugkomen in deze avonturenfilm voor de hele familie. In de film staan vriendschap en plezier voorop, wat Batavus tot een ideale en ook trotse partner maakt.

Veel publiciteit

Er is al veel tv-publiciteit geweest rond de film: van het Jeugdjournaal tot RTL Boulevard, van SBS Shownieuws tot Nickelodeon. De fietsen van Batavus staan daarbij volop in de spotlights. De film is op zondag 8 december in het Cinemec te Ede in première gegaan.

Over de film

In de film gaat groep 6B op kamp. In eerste instantie is de sfeer wat gelaten omdat de strenge directrice Dreus (Sanne Wallis de Vries) ook meegaat. Maar als zij door haar rug gaat en Mees Kees het kamp in goede banen moet gaan leiden, barst het avontuur los. De film is geproduceerd door Paul Voorthuysen in coproductie met de TROS. Nadat de film in de bioscoop heeft gedraaid, zal deze vanaf april zeven keer te zien zijn op televisie: zowel als film als in delen (serie bij de TROS).

Reageer op dit artikel