artikel

Shimano start dochteronderneming in Turkije

algemeen

Shimano start dochteronderneming in Turkije
De nieuwe dochteronderneming Shimano Menat is gevestigd in Istanbul.

Shimano Europe gaat met een nieuwe dochteronderneming in Turkije starten, Shimano Menat. Shimano Menat gaat de belangen van het Japanse bedrijf op de Turkse markt behartigen.

De nieuwe onderneming wordt gevestigd in Istanbul en zal alle logistieke en administratieve zaken voor Turkije afhandelen. Shimano Menat start op 1 januari 2014. Het is de bedoeling dat op een strategisch niveau met de lokale partners wordt samengewerkt die Shimano in Turkije al langer vertegenwoordigen. De huidige officiële Shimano-distributeur voor Turkije, Ebsat Ltd STI, is al een partnership aangegaan.

Hoog serviceniveau garanderen

Frank Pfeiffer, statutair directeur van Shimano Menat, stelt in een verklaring: “De oprichting van Shimano Menat stelt ons in staat om de groeiende Turkse markt op de beste manier van onze producten en service te voorzien. Daarbij zijn we erg verheugd dat we kunnen samenwerken met onze ervaren distributeurs. Zij zijn tenslotte de specialisten in deze markt en uitstekend in staat om het hoge serviceniveau dat we bij Shimano hanteren, te garanderen.”

Reageer op dit artikel