artikel

Marianne Vos bij Lola Bikes & Coffee

algemeen

Marianne Vos bij Lola Bikes & Coffee
Op woensdag 20 november komen Marianne Vos en Ellen van Dijk vertellen over hun sportervaringen bij Lola Bikes & Coffee.

Bij de bijzondere fietsenwinkel Lola Bikes & Coffee in Den Haag vindt op woensdag 20 november van 16u tot 20u de boekpresentatie van Strijd in het vrouwenpeloton plaats. Voor wielrenliefhebbers belooft het een middag vol wielerbelevenissen te worden.

Strijd in het vrouwenpeloton is een boek over wielrennen waarin het vrouwenwielrennen in de spotlights wordt gezet. Jeanine Laudy & Jan Willem Verkiel beschrijven de strijd van één koers, de Giro Donne.

Roadmovie

Het verhaal leest als een ‘roadmovie’, twee verhaallijnen wisselen elkaar af. De ene renster is kopvrouw Marianne Vos, de andere is ‘knecht’ Ellen van Dijk die in de buik van het peloton meerijdt. Deze twee sportvrouwen hebben volledige medewerking gegeven aan de auteurs om hun verhaal op te schrijven.

Doping en op gewicht blijven

Het voorwoord is geschreven door Laurens ten Dam. Thema’s als gewichtsfixatie, doping, belangen en afzien worden niet ontzien. De lezer beleeft de Giro door de ogen van Marianne Vos en Ellen van Dijk en maakt het wielrennen van binnenuit mee. Met prachtige kleurenfoto’s van de beide sportvrouwen.

Aanmelden

Aanmelden voor de presentatie? Mail naar: Lola Bikes & Coffee, tessa@lolabikesandcoffee.nl

Wilt u de Strijd in het vrouwenpeloton bestellen, mail dan naar: promotie@defonteintirion.nl

Reageer op dit artikel