artikel

Fiets van het Jaar en Fiets Innovatie Award 2014 van start

algemeen

Fiets van het Jaar en Fiets Innovatie Award 2014 van start
Bij de Fiets en E-bike van het Jaar 2014 zal extra aandacht worden besteed aan de ‘X-factor’ van de ingezonden fietsen.

RAI Vereniging roept industrie en leveranciers op in te zenden voor de verkiezingen Fiets van het Jaar en E-bike van het Jaar 2014 en Fiets Innovatie Award 2014. De inzendingstermijn is nu geopend en sluit 10 januari 2014. Inzendingen dienen uiterlijk 20 januari 2014 beschikbaar te zijn voor jurering.

Voor de Fiets van het Jaar is het in 2014 de zevenentwintigste keer dat die wordt uitgereikt. De E-bike van het Jaar wordt voor de vierde keer uitgereikt. De Fiets Innovatie Award wordt sinds 2006 georganiseerd. De drie verkiezingen worden georganiseerd door RAI Vereniging, afdeling Fietsen. In de Reactiemodule onderaan dit bericht kunt u fietsen, e-bikes en innovaties doorgeven waarvan u vindt dat die zouden moeten meedoen aan deze verkiezingen.

X-factor van de fiets

De onafhankelijke vakjury zal bij het beoordelen extra aandacht besteden aan de ‘X-factor’ van de ingezonden fietsen. Met de extra aandacht voor de ‘X-factor’ beoogt de jury een breed scala aan verschillende soorten fietsen voor de verkiezing bij elkaar te krijgen. Fabrikanten en importeurs van stadsfietsen, hybrides, transportfietsen, bakfietsen, beach cruisers en al die andere nieuwe segmenten worden uitdrukkelijk verzocht zich aan te melden.

Fiets Innovatie Award 2014

RAI Vereniging vraagt met de jaarlijks terugkerende Fiets Innovatie Award (FIA) de aandacht voor het belang van productinnovatie(s) en de bijdrage van innovaties aan de economische groei in de fietsenbranche. De onafhankelijke vakjury van de ‘Fiets Innovatie Awards’ bestaat uit deskundigen op het gebied van fietsen, innovatie en industrieel ontwerp.

Korting voor deelnemers FIA Starterspaviljoen op FietsVAK

Bij inschrijving voor de Fiets Innovatie Award en deelname aan FietsVAK 2014 wordt de inzending extra in de schijnwerpers gezet voor een breed consument- en vakpubliek. De inschrijfkosten van de Fiets Innovatie Award gelden dan als tegoed voor deelname aan het Starterspaviljoen op FietsVAK 2014.

Exposure

De winnaars van de Fiets en E-bike van het Jaar krijgen extra exposure tijdens de FietsVAK:

  • Uitreiking van de Award tijdens de FietsVAK bijeenkomst
  • Vermelding op de RAI Live schermen tijdens de beurs

Zowel genomineerden als winnaars krijgen:

  • Vermelding in een apart persbericht van RAI Vereniging
  • Vermelding op de website www.fietsvak.nl en www.raivereniging.nl
  • Vermelding in nieuwsbrieven van FietsVAK en RAI Vereniging
  • Zichtbaarheid op het Evenementenplein op FietsVAK
  • Toestemming voor het voeren van het Fiets of E-bike van het Jaar logo in al uw communicatie

Inschrijven voor de Fiets/E-bike van het Jaar

Inschrijven voor de Fiets Innovatie Award

Reageer op dit artikel