artikel

PvdA-leider Samsom bezoekt Batavus

algemeen

PvdA-leider Samsom bezoekt Batavus
Diederik Samsom kijkt geïnteresseerd naar het aanbrengen van transfers op de framebuis.

Diederik Samsom bracht op 22 oktober met een delegatie een werkbezoek aan Batavus in Heerenveen. Na een hartelijke ontvangst in de showroom door Commercieel Directeur Menno Visser en Manager Operations Jan-Jacob Altenburg werden verschillende modellen en recente innovaties belicht.

De bezoekers werden daarna uitgenodigd voor een fabrieksrondleiding. Jan-Jacob Altenburg: “Het was een heel mooie gelegenheid om duidelijk te maken wat wij verstaan onder moderne kwaliteitsfietsen van Nederlands fabricaat. Niets is dan natuurlijk overtuigender dan te laten zien hoe wij ze maken. Onze productie, de wielenmakerij, de e-bike techniek, het testcentrum en natuurlijk onze unieke milieuvriendelijke lakstraat. De heer Samsom en de leden van zijn delegatie toonden duidelijk veel interesse en stelden veel vragen.”

Bedrijfsfietsenregeling afgeschaft

Na de rondleiding volgde een gezamenlijke lunch, waarin verschillende onderwerpen aan bod kwamen, zoals de huidige economische situatie, belangrijke ontwikkelingen en innovaties binnen de fietsbranche. Ook de negatieve gevolgen van de afschaffing van de fiscale bedrijfsfietsenregeling per 1 januari 2015, omdat die onder de WKR komt te vallen, kwamen ter sprake. Menno Visser: “We hebben het plezierige bezoek met een goed gevoel afgesloten.”

Reageer op dit artikel