artikel

Nieuw: Urha fietsschoenen op Bike Motion

algemeen

Nieuw: Urha fietsschoenen op Bike Motion
Spiuk presenteert voor het tweede jaar de nieuwste collectie aan het publiek tijdens Bike Motion Benelux.

Spiuk presenteert voor het tweede jaar de nieuwste collectie aan het publiek tijdens Bike Motion Benelux 2013. Het Spaanse merk Spiuk timmert al ruim 20 jaar aan de weg en is marktleider in eigen land. Sinds vorig jaar wordt Spiuk door Oneway Distribution in Nederland verspreid.

De nieuwste helm, topmodel Spiuk Dharma is te zien op de Bike Motion-stand. Daarnaast is ook Uhra van de partij. Uhra is jongste telg uit de Spiuk familie en past aan de voeten van iedere mountainbiker of wielrenner.

Spiuk geland in Nederland

Spiuk accountmanager Sander Bouwens: “Het eerste jaar van Spiuk is omgevlogen. We hebben ongelooflijk veel goede reacties gekregen vanuit de markt. We hebben heel veel nieuwe dealers mogen verwelkomen. We kunnen wel zeggen dat Spiuk in Nederland geland is. Zowel de tweewielerwinkel als de consument is enthousiast over de producten. Mooie betaalbare kwaliteitsproducten voor iedere doelgroep zijn een welkome aanvulling in de winkels. Ik ben meer dan tevreden met afgelopen jaar.”

Bike Motion modeshow

De Spiuk kleding zal ook worden geshowd door de modellen tijdens de Bike Motion modeshow. Zowel de kleding uit de 2014 collectie als custom kleding zal worden getoond. Het is bij Spiuk mogelijk custom kleding te laten maken voor bijvoorbeeld een wielerploeg of een mountainbike team. Het is bijvoorbeeld mogelijk logo’s op de kleding laten drukken en de kleuren uit te kiezen.

De Spiuk stand is vinden in hal 11, standnummer D059.

Cube Hybrid serie op Bike Motion

Cube voegt dit jaar een complete Hybrid Urban Life Series e-bike range aan de collectie toe, voor jonge mensen. Mooie ontwerpen in felle kleuren en voorzien van de zeer beproefde tweede generatie 400 watt Bosch Drive Unit. Cube Hybrid Urban Life Series zijn voorzien van een integrated carrier technology, hierbij de bagagedrager onderdeel van het frame, dit maakt het frame stijver en sterker en kan er een groter gewicht aan de bagagedrager worden gehangen, terwijl je stabiel op de fiets kan blijven zitten. Zelfs het bevestigen van een kinderzitje is mogelijk.

Complete lijn te zien op de Cube-stand

“Vanwege de enthousiaste reacties tijdens onze dealershow kiezen we ervoor de hele lijn voor het publiek neer te zetten tijdens Bike Motion Benelux 2013.We hebben dit jaar voor het eerst een Cube Hybrid Urban Life Series range, dit maakt dat we nu een ander publiek kunnen aanspreken,” aldus Carola Noordermeer, Cube Marketing.

Reageer op dit artikel