artikel

Herlancering’ Victoria e-bikes op Hartje Bike Event

algemeen

Het succes van het eerste Hartje Bike Event in 2012 krijgt een vervolg het Hartje Bike Event 2013. Deze vindt plaats op 3 en 4 november. Evenals vorig jaar wordt het evenement bij Expo Houten gehouden, en dit jaar is de expositieruimte naar 2.200 vierkante meter vergroot om een nog optimaler event neer te zetten.

Herlancering’ Victoria e-bikes op Hartje Bike Event
Bij de Victoria ‘e-Manufaktur’-modellen is de Bosch-aandrijving perfect geïntegreerd en het zwaartepunt van de accuhouder geoptimaliseerd, wat een uitgebalanceerde gewichtsverdeling met zich meebrengt.

Belangrijkste thema op het Hartje Bike Event 2013 is de herlancering van het gerestylede programma Victoria trekkingfietsen en e-bikes. Voor de benaming van de Victoria-collectie is een andere weg gekozen, men is afgestapt van de stadsnamen en heeft gekozen voor een logische numerieke opbouw.

Overzichtelijke benaming

Perswoordvoerder Thomas Göbel: “Hierdoor wordt het modelassortiment duidelijker en overzichtelijker. De naam bestaat nu uit een segmentnaam, te weten Manufaktur, Trekking, Urban, Retro of Spezial, met twee cijfers erachter. Bij de e-bikes staat hierbij nog een extra ‘e’. Het eerste cijfers staat voor de soort versnelling, waarbij de derailleurversnellingen worden aangegeven met even getallen, en naafversnellingen met oneven getallen. Het tweede cijfer, achter de punt, staat voor het prijssegment. De lage cijfers voor de instapmodellen, en naarmate de cijfers hoger worden, zijn de modellen hoogwaardiger.” Speciaal voor Nederland is bijvoorbeeld de e-Trekking 7.4 gemaakt, een trekkingfiets met gesloten kettingkast.

Manufaktur: lage instap

Voor de speciaal ontwikkelde sectie lage instap-modellen is de naam Manufaktur gekozen. De elektrische versie is een fiets die dankzij de accu boven de motor zeer stabiel is. Het instapmodel van de e-Manufaktur kost € 2.499,-.

Veel merken op Hartje Bike Event

Naast de gerestylede Victoria modellen zijn ook de overige merken van Hartje prominent aanwezig op de huisshow op 3 en 4 november. Te zien zijn bijvoorbeeld de exclusieve TERN vouw/trendfietsen voor de Benelux, de exclusieve KHE collectie Freestyle/flatland serie, en de CONWAY collectie 27,5-29”. Daarnaast is er een indoor testbaan voor Victoria en Conway en kunnen bezoekers een keus maken uit de meer dan 150 beursaanbiedingen. Voor het vermaak is er een BMX showteam op beide dagen aanwezig, bestaande uit Eddy Maczuga en Manni Beyer. Zij laten bezoekers de mooiste tricks zien op de speciaal ingerichte stuntbaan.

Leveranciers

Uiteraard zijn de Hartje-leveranciers aanwezig, onder meer Basil, Bobike, CST, Koolstop, New Looxs, Yepp en Selle Royal. Meld u voor een bezoek aan het Hartje Bike Event aan op zutphen@hartje.de, met de vermeld svp wanneer u ons Bike Event gaat bezoeken. Openingstijden: zondag 3 november van 10:00-18.00 uur en maandag 4 november van 10.00-20:00 uur.

Reageer op dit artikel