artikel

AGU praat relaties bij

algemeen

AGU praat relaties bij
Voor AGU-dealers zonder GVB werd een golf clinic georganiseerd waarin ze kennismaakten met het golfspel.

Op een prachtige zonnige dag sloegen AGU dealers en relaties vorige week een balletje tijdens de AGU Golfdag op de 9-holes Golfbaan in Heiloo. De gezellige dag werd afgesloten met een diner en de prijsuitreiking, waarbij alle deelnemers op informele wijze konden praten over de actuele ontwikkelingen in de branche.

Naast de wedstrijd werd er voor deelnemers zonder GVB ook een golf clinic georganiseerd. Onder leiding van twee pro’s maakten dealers nader kennis met het golfspel. Alle deelnemers en AGU vonden het een zeer geslaagde en succesvolle dag.

Biretco en AGU fietsen met Brentjens

Vertegenwoordigers van Biretco en AGU hebben een MTB-clinic van oud-Olympisch kampioen Bart Brentjens gevolgd op het uitdagende MTB parcours van Schoorl. Tijdens de twee uur durende clinic werden zij bijgepraat over de techniek en het was tevens een mooie gelegenheid om de goede relatie tussen Biretco en AGU nog eens extra te intensiveren. Iedereen was enthousiast over deze sportieve en informele bijeenkomst.

Reageer op dit artikel