artikel

Rutteman en CycleSoftware koppelen bestanden

algemeen

BUNNIK/ROSMALEN – De koppeling tussen Rutteman en CycleSoftware is klaar. Het is nu een stuk makkelijker om bestellingen direct vanuit CycleSoftware te plaatsen bij de tweewielerbandenspecialist uit Bunnik. Ook het importeren van pakbonnen, wanneer de bestelling is binnengekomen, is mogelijk, evenals het opvragen van de real time voorraad.

Rutteman en CycleSoftware koppelen bestanden

Koppelingen via ons softwarepakket worden steeds belangrijker. Het eenvoudig doorsturen van bestellingen via de minimale en maximale voorraadinstellingen geeft veel gemak. Hierdoor kan de dealer de voorraad beperken en behoorlijk wat tijd besparen. Ook het verwerken van de voorraad bij binnenkomst van de bestelling is nu een kwestie van een paar klikken,” aldus Jebbe Sluiter van CycleSoftware.

 

Extra mogelijkheid om voorraad bij te houden

Rutteman kreeg vragen vanuit de vakhandel voor een koppeling met CycleSoftware.  “Vanuit de vakhandel kregen wij de vraag om ons systeem aan te passen zodat CycleSoftware hier gebruik van kon maken”, zo vervolgt Theo Hekman van Rutteman. “Het is mooi dat een detaillist nu vanuit een winkelpakket alles kan doen, dit scheelt weer tijd en handelingen. Hiermee bieden we naast de service, die dagelijks door onze buitendienstmedewerkers wordt geleverd, een extra mogelijkheid om op een eenvoudige manier de voorraad banden bij te houden en te bestellen.”

Reageer op dit artikel