Power to Wheels opent Dealer Showroom

Power to Wheels opent Dealer Showroom
De merken AVE en D-Cycle kunnen in Naarden uitvoerig worden getest bij de Dealer Showroom van D’Ieteren Power to Wheels.

D'Ieteren Power to Wheels heeft deze maand haar nieuwe Dealer Showroom geopend in Naarden. Er is bewust gekozen voor een goed bereikbare, centrale locatie in Nederland. Hier kunnen bestaande en toekomstige dealers van de merken AVE en D-Cycle de nieuwe e-bikes uitproberen. Op 4 maart organiseert Power to Wheels een training voor dealers in Zuiden-Nederland.

Op het heuvelachtige terrein rond Naarden Vesting kunnen de elektrische fietsen uitvoerig worden getest. Het karakter van de e-bikes komt op dit parcours uitstekend tot zijn recht. Meer informatie is te vinden op Go4electric.net.

Dealertraining Zuid-Nederland op 4 maart

Geïnteresseerden voor de dealertraining op 4 maart kunnen zich inschrijven bij Martijn Van Ouwerkerk, Accountmanager Zuid-Nederland, e-mail:Martijn.van.Ouwerkerk@dieteren.be. De training vindt plaats in Best en duurt van 9:00 tot 16:30 uur, inclusief een lunch.

De nieuwe training is ontwikkeld door Educam/Innovam. Na een theoretische inleiding zal er vooral aandacht geschonken worden aan de praktijk. De e-bikes van D-Cycle worden als voorbeeld genomen voor het opsporen en oplossen van eventuele problemen.

Hedwig Berendsen

Hedwig Berendsen

Senior redacteur Tweewieler