Stromer presenteert digitaal aangesloten e-bike

De Stromer ST2 is een e-bike uitgerust met Bluetooth, GPS en GPRS en communiceert via een SIM-kaart met de smartphone van de bestuurder. De smartphone kan tijdens het rijden via een USB-kabel worden opgeladen.
Op 21 maart 2014 zal de Stromer ST2 tijdens een speciale persbijeenkomst door QicQ in Nederland gelanceerd worden, tien dagen na de wereldprimeur in Zwitserland.

Op 21 maart 2014 zal de Stromer ST2 tijdens een speciale persbijeenkomst door QicQ in Nederland gelanceerd worden, tien dagen na de wereldprimeur in Zwitserland. Op deze datum wordt ook QicQ geopend, de eerste conceptstore in Nederland van de Zwitserse merken BMC en Stromer. Vanuit het Westerpark in het hart van creatieve, culturele en innoverende bedrijvigheid, is de missie van serie-onderneemster Odette Oostindiën om zoveel mogelijk automobilisten achter het stuur vandaan te halen.

Stromer ST2 tot 45 km/uur

De nieuwe Stromer e-bike komt in april 2014 op de markt en heeft een verkoopprijs van € 5.890,-. De board computer is bij de Stromer ST2 verwerkt in het frame. De sterke 814Wh lithium-ion accu is geïntegreerd in het frame en heeft een bereik tot 150 kilometer. Tijdens het remmen laadt de accu weer op. De Stromer ST2 ondersteunt tot een snelheid van 45 km/uur.