WK-dames te gast op Tehava Profpodium

Tehava International zorgt op de Bike MOTION voor veel interactie met het publiek. Nina Kessler, Adrie Visser en Jessie Daams zijn tijdens Bike MOTION een van de vele gasten op het speciaal ingericht Tehava Profpodium. De WK-deelneemsters zullen openhartig vertellen over het afgelopen seizoen bij het Boels - Dolmans Cycling team en hun ervaringen met Isaac.
De WK-deelneemsters Nina Kessler, Adrie Visser en Jessie Daamszullen openhartig vertellen over hun ervaringen met Isaac.

Het drietal startte in de ploegentijdrit voor dames, terwijl Jessie Daams voor de Belgische selectie het WK op de weg voor dames elite op een Isaac reed. Naast de drie genoemde WK-gangers zijn ook hun andere ploeggenoten te gast. Bezoekers van Bike Motion krijgen de mogelijkheid om ook zelf vragen te stellen. Daartoe kan men zijn of haar vraag vooraf indienen op de stand van Tehava. Alle vragenstellers maken kans op een exclusief gadget, die zij uit handen van de aanwezige Boels – Dolmans Cycling team dames in ontvangst mogen nemen. Uiteraard bestaat er voor en na elk interview de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met deze internationale wielertalenten.
De interviews op het Tehava Profpodium vinden vrijdag 11 oktober van 14 tot 20.30 uur doorlopend plaats. Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober telkens van 12 tot 16.30 uur.

Nieuws 9 merken Tehava

Verder op de stand van Tehava nieuws van negen merken, waaronder de twee eigen merken Isaac en Trivio. Isaac high-end carbon fietsen (waaronder een nieuwe 29-er en 650B MTB), Trivio accessoires, Challenge Tubes, Blackspire MTB parts, Ritchey componenten, Scicon, fietstransport koffers, Reynolds wielen, Lizard Skins stuurlinten en handvaten (grips) en SR Suntour mountainbike voorvorken.

Isaac prijsuitreiking

Voor Isaac zijn  Isaac dealers aanwezig die van Tehava International vooraf een producttraining en een beurstraining hebben gekregen. Op zaterdag is de prijsuitreiking van de vijf Isaac Muon frames die via een prijsvraag op Twitter te winnen waren.
Standnummer Tehava: 09.A012

.