Henk Wind neemt winkels van Van Ent in Amersfoort en Baarn over

BREDA - Per 1 juni 2011 heeft Henk Wind de winkels van de gebroeders van Ent in Amersfoort en Baarn overgenomen. Op dit moment zijn de winkels aangesloten bij de Biretco Buying Group.

BREDA – Per  1 juni 2011 heeft Henk Wind de winkels van de gebroeders van Ent in Amersfoort en Baarn overgenomen. Op dit moment zijn de winkels aangesloten bij de Biretco Buying Group.

Henk Wind heeft de winkels overgenomen om er twee Profile ‘de Fietsspecialist’ winkels van te maken. Om dit te realiseren, zullen de winkels in het voorjaar van 2012 worden omgebouwd en gemoderniseerd worden. Zijn zoon – die al geruime tijd werkzaam is in de branche – gaat bij zijn vader in dienst om hem te ondersteunen bij deze overgang naar Profile. Voorlopig zullen de winkels onder de naam Van Ent doordraaien tot de verbouwing.

De ondersteuning van Biretco in deze overname past in een breder strategisch kader waarbij een nog intensievere begeleiding van bestaande ondernemers en kwalitatieve ledengroei centraal staan. Ten aanzien van acquisitie geldt dat structureel gekeken wordt, bij welke formule of samenwerkingsverband van Biretco een nieuwe ondernemer het beste past. Deze eerste gezamenlijke stap zorgt er voor dat de ondernemer exact dat krijgt waar hij behoefte aan heeft en legt een solide basis voor een prettige en productieve samenwerking waarin men elkaar versterkt

Meer over Biretco