Accell Group neemt minderheidsbelang in Derby Cycle

HEERENVEEN - Accell Group NV maakt bekend via haar volle dochteronderneming In2Cycling B.V., een belang te hebben genomen van 5,7% in de Duitse fietsengroep Derby Cycle AG. Accell Group is bekend met de activiteiten van Derby Cycle en

HEERENVEEN – Accell Group N.V. maakt bekend via haar volle dochteronderneming In2Cycling B.V., een belang te hebben genomen van 5,7% in de Duitse fietsengroep Derby Cycle AG. Accell Group is bekend met de activiteiten van Derby Cycle en ziet het belang als een vanuit financieel perspectief aantrekkelijke investering.

Accell Group waardeert de sterke ontwikkeling van Derby Cycle en herkent de onderliggende positieve trends en succesvolle strategie van de onderneming. Derby Cycle is naar de beurs gegaan in februari van dit jaar ter ondersteuning van haar groei initiatieven. Door de notering van Derby Cycle op de Frankfurt Stock Exchange was Accell Group in staat om een minderheidsbelang te verkrijgen en daarmee te participeren in de toekomstige groei van Derby Cycle.

De interesse van Accell Group kan worden gekarakteriseerd als een financiële belegging. Er zijn geen
besprekingen tussen de ondernemingen over mogelijke verdere belangen. Accell Group financiert het
5,7% belang vanuit bestaande kredietfaciliteiten.

Dit vind je misschien ook interessant