Wooning Zesdaagse verrijkt met minibeurs

Wooning Zesdaagse verrijkt met minibeurs

Van dinsdag 12 tot en met zondag 17 december 2023 vindt de 40e Wooning Zesdaagse van Rotterdam plaats. Nieuw is dat op de eerste ring ruim 15 merken met sportieve fietsen, onderdelen en accessoires dagelijks hun producten presenteren aan de ruim 30.000 bezoekers van de Zesdaagse.

Merken die middels de minibeurs op de eerste ring hun producten aan de bezoekers van de Zesdaagse tonen zijn onder andere Scott, Wahoo, Schwalbe, SKF en Campagnolo. Accountmanager Event Marijn Smits van Ahoy vertelt: “De merken zien het als een unieke kans om zich op deze manier te verbinden met een enthousiast publiek van wielerliefhebbers. Ze bevinden zich namelijk in het hart van het wielerspektakel. Bezoekers ervaren en beleven de sportieve merken te midden van de opwinding en sensatie die de Zesdaagse kenmerkt.”

WK-banden monteren

Aan de 40e Wooning Zesdaagse nemen de beste baanwielrenners ter wereld deel. Het is elke dag spektakel op de baan. De renners, die in koppels van twee koersen, rijden onder andere
koppelkoersen, sprints en derny-races. De deelnemende bedrijven aan de minibeurs op de eerste ring sluiten op verschillende manieren bij deze koersen en de dynamiek van het evenement aan. Zo wordt er een virtuele fietswedstrijd georganiseerd en zal Niki Terpstra op de eerste dag een tijd neerzetten bij het WK-banden monteren. Aan de bezoekers om zich daar de rest van de week op stuk te bijten. Ook is de baanfiets van Olympisch kampioen Filippo Ganna te zien.