Specialized - DPD Women Cycling Team

'S-HEERENBERG – Vanaf 1 januari 2011 gaat het Ladies Cycling Team Tubanters verder door het leven als het Specialized - DPD Pakketservice Women Cycling Team. Specialized en DPD Pakketservice ondertekenden 22 december 2010 een tweejarige overeenkomst met het damesteam en zijn de komende seizoenen als hoofdsponsor vertegenwoordigd in het internationale dameswielerpeloton.

’S-HEERENBERG – Vanaf 1 januari 2011 gaat het Ladies Cycling Team Tubanters verder door het leven als het Specialized – DPD Pakketservice Women Cycling Team. Specialized en DPD Pakketservice ondertekenden 22 december 2010 een tweejarige overeenkomst met het damesteam en zijn de komende seizoenen als hoofdsponsor vertegenwoordigd in het internationale dameswielerpeloton. De vernieuwde ploeg maakte ook bekend dat het zich voor komend seizoen versterkt heeft met onder andere internationaal toptalent Vera Koedooder.

In ’s-Heerenberg had de Nederlandse dameswielerploeg gisteren goed nieuws te melden. In een lastige tijd bond het ambitieuze damesteam met DPD Pakketservice en Specialized twee mooie nieuwe hoofdsponsoren aan zich. Met de samenwerking bevestigden Specialized en DPD Pakketservice hun wederzijdse strategische lange termijn partnership. De wielerploeg maakte gisteren bovendien de komst van het internationaal toptalent Vera Koedooder bekend. Met Vera bij de ploeg wordt de basis gelegd voor 2012, met als gezamenlijk doel het vormen van een UCI Women Cycling Team.

Meer over Specialized