Magura komt met Special Edition van de MT5 PRO

Magura komt met Special Edition van de MT5 PRO

Met de introductie van de Special Edition van de MT5 PRO is de beproefde ergonomie van de MT7 PRO nu ook verkrijgbaar op het prijsniveau van de MT5. Magura biedt een bundel van de MT5 met 1-vinger HC remhendel en STORM HC remschijven aan.

In plaats van de 2-vingers remhendel van de MT5 is er bij de MT5 PRO gekozen voor de 12 mm kortere HC remhendel, gemaakt van aluminium. Het resultaat is een harder drukpunt en een nieuwe ergonomie. Bovendien kan de remhendel nu nog dichter op het stuur worden geplaatst. Voor een clean design is bij de MT5 PRO gekozen voor een afstelling van de greepwijdte met inbus SW3. Massief gegoten 4-zuiger remklauwen zorgen ervoor dat de MT5 PRO een sterke en goed doseerbare rem is.

Magura remschijf

Als Special Edition is de MT5 PRO uitsluitend verkrijgbaar in een set met de Magura STORM HC remschijven (180 mm/203 mm); de Magura remschijf voor de toepassing op trail- en gravity-bikes met een gewicht van 140 gram/173 gram. De MT5 PRO Special Edition is in eerste instantie uitsluitend in Europa verkrijgbaar. De verkoopadviesprijs is 299,90 euro.