QWIC Dealershows in september en oktober

In september en oktober presenteert QWIC haar dealers de collectie voor 2022. De dealershows worden gehouden in het Amstelveen en Steenhuffel.
Delen:

De QWIC Dealershows in september en oktober zijn hét moment waarop QWIC de e-bike vernieuwingen binnen de vernieuwde collectie aan haar dealers presenteert. Van nieuwe kleuren, componenten tot de nieuwe indeling van het QWIC portfolio aan de hand van vier segmenten.

Dealershows 2022 Nederland & België

De dealershows voor Nederlandse dealers worden gehouden in het QWIC Experience center in Amstelveen op zondag 26 en maandag 27 september en op zondag 10 en maandag 11 oktober. Graag wel even aanmelden voor een tijdslot op de gewenste dag via de speciaal hiervoor ingerichte webpagina.
Belgische dealers zijn van harte welkom op de dealershow bij Brouwerij Palm in Steenhuffel op zondag 5 en maandag 6 september en op zondag 12 en maandag 13 september. Ook hier graag even aanmelden voor een tijdslot op de gewenste dag via de speciale webpagina.

Covid-19 maatregelen

Tijdens de Dealershows zijn diverse Covid-19 maatregelen getroffen voor de veiligheid van de bezoekers. Zo ontvangen we onze dealers op afspraak om de drukte te verdelen en zodat er voldoende afstand gehouden kan worden.