De Fietsfabriek viert 10.000ste verkochte bakfiets

De Fietsfabriek viert 10.000ste verkochte bakfiets

De Fietsfabriek heeft afgelopen zaterdag een feestje gevierd voor de 10.000 ste verkochte bakfiets. Op het Marie Heineken plein te Amsterdam kreeg Marius Singels van de Voedselbank Amsterdam de 10.000ste bakfiets uitgereikt door wethouder Carien Gehrels. Het hele plein stond vol diverse unieke bakfietsen en marketingfietsen.

AMSTERDAM – De Fietsfabriek heeft afgelopen zaterdag een feestje gevierd voor de 10.000 ste verkochte bakfiets. Op het Marie Heineken plein te Amsterdam kreeg Marius Singels van de Voedselbank Amsterdam de 10.000ste bakfiets uitgereikt door wethouder Carien Gehrels. Het hele plein stond vol diverse unieke bakfietsen en marketingfietsen.

De Fietsfabriek startte in 2003 met de traditionele bakfietsen een modern jasje te geven. Op een leuke, creatieve manier in de gewenste kleuren en prints naar de wens van de klant. “Al sinds 2003 is de kleurige bakfiets van De Fietsfabriek een bepalende factor in het straatbeeld van vele steden in binnen- en buitenland, gestart in Amsterdam. Vele concurrenten volgden met standaard bakfietsen," vertelt directeur van De Fietsfabriek Fabriek Bart de Groot.

Naam en logo in frame gelaserd
Naast de bakfiets is De Fietsfabriek vooral bekend van de 'gewone' fietsen in alle mogelijke kleuren, met als unieke eigenschap een naam en/of logo in het frame gelaserd. Meer dan 60 unieke fietsen in alle soorten en maten waren te zien op het grote plein. Ook werd er gestart met een gepersonaliseerde fiets-verlootactie voor Warchild.

Foto: Op de foto van links naar rechts Marius Singels van de Voedselbank Amsterdam, wethouder Carolien Gehrels van Amsterdam en Bart de Groot (directeur De Fietsfabriek).

Klik hier voor meer foto's van het feest van De Fietsfabriek in Amsterdam.