Augusta weer Bike Totaal contractleverancier van het Jaar

Augusta is tijdens de Bike Totaal Leverancier van het Jaar verkiezing tweemaal in de prijzen gevallen als Beste Onderdelen & Accessoires leverancier en Contractleverancier van het jaar 2013. Dit werd afgelopen maandag bekendgemaakt tijdens de Bike Totaal Sales Kick-Off.
Maarten de Vos (links), directeur Bike Totaal, reikt de prijs uit aan Marc Roelofsen van Augusta.

Dit jaar werd naast de prijzen; Beste Fietsenleverancier, Beste Onderdelen & Accessoires leverancier, Beste Dienstenleverancier en Contractleverancier van het jaar 2013, ook een prijs uitgereikt aan het Bike Totaal team en de Bike Totaal medewerker met de Beste servicereview 2013.

Bike Totaal team en medewerker

Uit het Beste Winkelketen onderzoek blijkt dat de consument erg veel waarde hecht aan service en klantvriendelijk en vakkundig personeel. Met het fietspaspoort is Bike Totaal in staat om de waardering continu te meten. Met een gemiddeld cijfer van 8,8 heeft het team van Bike Totaal Schulting Tweewielers in Almere de hoogste teamscore behaald. De Bike Totaal medewerker met de beste servicereview in 2013 is Dirk Veenvliet van Bike Totaal Veenvliet Tweewielers in Lexmond. Met een gemiddelde score van 9,3 scoorde hij het hoogst van alle Bike Totaal medewerkers.

Augusta Contractleverancier

Augusta won dit jaar voor de vierde keer de prijs voor Beste Onderdelen & Accessoires leverancier en voor de derde keer de prijs voor Beste Contractleverancier. “Zo’n eerste plaats behalen is één, maar deze jaar na jaar behouden is twee. We gaan proberen het zo goed mogelijk te blijven doen, in de hoop dat we volgend jaar hier weer staan en een 5-jarig jubileum te kunnen vieren”, reageerde Marc Roelofsen namens BBB in zijn dankwoord. De punten waarop Augusta volgens de leden van Bike Totaal met name goed scoort zijn leverbetrouwbaarheid, prijs- kwaliteit verhouding, assortiment en vertegenwoordigerbezoek.

Beste Fietsenleverancier

Nieuwkomer Merida Benelux ging er in deze categorie met de prijs vandoor op de voet gevolgd door de winnaar van vorig jaar Batavus. Merida maakt voor de ondernemers het verschil met de dealermarges en de prijs-/kwaliteitverhouding.

Beste Onderdelen & Accessoires leverancier

“Bij de onderdelen en accessoires zien we dit jaar bij vrijwel alle leveranciers een lagere waardering veroorzaakt door de transportverpakking van de artikelen, marges en de garantieafwikkeling. Wel zien we dat de bereikbaarheid van de grossiers is verbeterd ten opzichte van vorig jaar,” vertelt Jeroen Schrijver tijdens de prijsuitreiking. Winnaar in de categorie Beste Onderdelen & Accessoires Leverancier is Augusta.

Beste Dienstenleverancier

Ook dit jaar is ENRA de Beste Dienstenleverancier van Bike Totaal, op de tweede plaats gevolgd door Presto en op de derde plaats Vendit.