Cube niet op Eurobike 2016

Cube kiest komend seizoen voor een productpresentatie vanuit de eigen, nog te openen, geheel nieuwe showroom in de Duitse thuisbasis, Waldershof. Het Beierse concern kiest ervoor de exclusieve lancering voor zakelijke klanten en consumenten volledig in eigen hand te houden en op eigen grond te laten plaatsvinden. Dat betekent dat Cube in 2016 niet aanwezig zal zijn op ‘s werelds grootste vakbeurs, Eurobike.
Delen:
Het hoofdkantoor van Cube in het Beierse Waldershof. In de eigen, nog te openen, nieuwe showroom zal in 2016 de lancering van nieuwe modellen plaatsvinden.

De afgelopen jaren organiseerde Cube reeds verschillende succesvolle introducties van de nieuwe productlijn vanuit de thuislocatie. Een mooie gelegenheid om de zakelijke klanten een complete ervaring aan te bieden, waarbij aandacht is voor het eindproduct en de totstandkoming ervan. Wegens deze positieve ervaringen en met de nieuwe showroom in zicht, is de keus voor een nog grootser en exclusiever evenement voor-de-hand-liggend. Het in-house evenement zal een uniek moment worden om de productlijn te lanceren. De aanwezigheid van Cube op Eurobike komt hiermee te vervallen.

Meteen ook R&D en productie bekijken

Ook Nederlands distributeur Oneway Bike Industry richt zijn pijlen op dit evenement. CEO Lennard van Winden is zeer enthousiast: “Het is natuurlijk fantastisch dat we onze klanten allemaal kunnen meenemen naar het kloppend hart van Cube, waar ze met eigen ogen de verschillende stappen in het ontwikkelings- en productieproces kunnen zien en in alle rust de collectie kunnen bekijken.”

Ook geen Nederlandse huisshow meer

Oneway Bike Industry zal alle Cube-dealers voor de Duitse show uitnodigen en zal daarom komend jaar geen huisshow organiseren. Ook voor consumenten zal de showroom worden opengesteld. Via de tweewielermedia zal Cube meer informatie over de productpresentatie bekendmaken.