Camelbak Lobo

Camelbak Lobo

Het 'Camelbak tankstation' Lobo is geschikt voor langdurige, sportieve tochten. De rugzak biedt de mogelijkheid drie liter vloeistof mee te nemen. Drinken kan via een slangetje, zonder de handen van het stuur te halen.

Het ‘Camelbak tankstation’ Lobo is geschikt voor langdurige, sportieve tochten. De rugzak biedt de mogelijkheid drie liter vloeistof mee te nemen. Drinken kan via een slangetje, zonder de handen van het stuur te halen. 

Dankzij het Antidote reservoir van drie liter ligt een tocht van minimaal drie uur binnen de capaciteit van de Camelbak Lobo. Door deze Camelbak van een ultra licht 3D Mesh harnas te voorzien wordt de draagstabiliteit op de rug verzekerd.

3 liter aan opbergruimte
Om een bezwete rug te verhinderen zorgt het Air Director rugpaneel ervoor dat deze constant geventileerd wordt. De Camelbak Lobo vastmaken gebeurt met een 25 mm verwijderbare heupriem. Bij het model Lobo staat een minimum aan volume centraal, maar toch is het mogelijk om in het ongeveer 3 liter metende opbergruim van deze Camelbak de nodige spullen zoals een pompje, fietsgereedschap, telefoon of sportvoeding mee te nemen.

Technische info Camelbak Lobo:
gewicht: 490 gram, Antidote reservoir 3 liter, opbergruimte 3,28 liter.
Kleuren: Chili Pepper, Skydiver, Black en Russet Orange/Charcoal.
Adviesverkoopprijs: 99,95 €