Camelbak Antidote hoogtechnologisch reservoir

Na meer dan 20 jaar specialist in handsfree drinksystemen te zijn heeft Camelbak al zijn opgedane ervaring in hun nieuw ontwikkelde Antidote reservoir gestoken. Dit nieuwe reservoir, baanbrekend en in een gestroomlijnd design, is de ultieme remedie om dorst en uitdroging tegen te gaan.

Na meer dan 20 jaar specialist in handsfree drinksystemen te zijn heeft Camelbak al zijn opgedane ervaring in hun nieuw ontwikkelde Antidote reservoir gestoken. Dit nieuwe reservoir, baanbrekend en in een gestroomlijnd design, is de ultieme remedie om dorst en uitdroging tegen te gaan.

Wat startte als en IV-bag in een zak met tube, genaaid in een wielertruitje, evolueerde al snel tot een complete lijn van Camelbak drinksystemen voor openluchtactiviteiten. Op die manier is Antidote een essentieel onderdeel van een sportuitrusting die zelfs in moeilijke omstandigheden doet presteren.

De nieuwste generatie Camelbak drinkzakken hebben tal van belangrijke functies meegekregen. Vooreerst is er de nieuwe zeer brede vulopening. Dit is niet enkel handig om het reservoir te vullen, maar ook om het optimaal te kunnen onderhouden. De opening is groot genoeg om de binnenzijde van de drinkzak gemakkelijk met de hand te reinigen. Voor een optimale droging kunnen daarna de geïntegreerde droogarmen vanachter de vulopening uitgevouwen worden. Zo kan de lucht vlot door het reservoir stromen.

Door het tussenschot in het reservoir blijft de Antidote lager van profiel en maakt dat bij een gevulde zak de totale vorm plat en gestroomlijnd blijft. Het tussenschot vermindert ook het klotsen. Dankzij een groefsysteem past het reservoir perfect in elke Camelbak rugzak. Hierdoor is de stabiliteit maximaal en het reservoir makkelijk en snel in- en uit de rugzak te halen.

De Quick Link system en Big Bite accessoires maken het de dorstlijdende gebruiker gemakkelijk. Zo is er de Fresh-Filter die het water beter laat smaken. De geïsoleerde tube met Flow Meter houdt het water langer fris en geeft het waterverbruik en de waterreserve aan. Het nieuwe design van de Big Bite-klep met Ergo HydroLock sluiting voorkomt het ongewild loskomen en levert een hoog drinkdebiet.

De Antidote is gemaakt van een sterk industrieel materiaal en behandeld met een HydroGuard coating. Deze coating verhindert de groei van bacteriën die geurhinder en schade aan het reservoir en tube kunnen veroorzaken. Een Camelbak Antidote drinksysteem laat toe zich te concentreren op de activiteit i.p.v. het volgende drinkmoment. Camelbak is zo overtuigd van zijn Antidote en de complete integreerbaarheid in het drinksysteem dat het uitpakt met een Got Your Bak Lifetime Guarantee, een garantie op alle drinkrugzakken, reservoirs en waterflessen.

Beschikbare reservoirs: 3, 2 en 1,5 liter.Respectievelijke prijzen: € 45,95, € 42,95 en € 39,95.

Info: info@racompany.be | www.racompany.eu | www.camelbak.com

Dit vind je misschien ook interessant