Fi’zi:k ladiespakket goed ontvangen

Tweewielerzaken worden steeds vaker geconfronteerd met specifieke vragen over vrouwenzadels. Om dealers te helpen kwam Fi’zi:k in samenwerking met Juncker Bike Parts met een testpakket. Dit pakket bevat testzadels en dealerinformatie om een gericht advies aan vrouwen te kunnen geven.
Delen:
Het Vesta-zadel uit de Fi’zi:k dameslijn.

Dealers reageerden enthousiast op het pakket en inmiddels zijn ze bijna allemaal verkocht. Het is nu een stuk eenvoudiger vrouwen uit te leggen dat ze een andere lichaamsbouw hebben dan mannen en daarom de standaard racezadels voor hen minder geschikt zijn. Daarnaast vinden vrouwen het prettig om een zadel eerst te testen voordat ze er een kopen.

Breder bekken

De Fi’zi:k dameslijn gaat uit van het principe dat vrouwen door hun bredere bekken behoefte hebben aan een wat breder zadel dan mannen. Daarnaast spelen verschillen in lichaamsbouw en flexibiliteit een rol bij de vraag wat een passend zadel is. Het testpakket bevat twee typen dameszadels: de Arione Donna en de Vesta.

Testpakket verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts

De Fi’zi:k testpakketten zijn exclusief verkrijgbaar bij distributeur Juncker Bike Parts. Wie nog een pakket wil bestellen moet er snel bij zijn. Dat kan via Marlijn Binnendijk (salespromotor Fi’zi:k).

Dit vind je misschien ook interessant