Gaadi binnenband genomineerd voor Innovation award

Na de FietsVAK Innovatie Award en de Eurobike Award maakt de Gaadi binnenband van Rubena ook nog kans op de Accenture Innovation Awards 2013. Uit 969 inschrijvingen heeft de jury de meest innovatieve concepten van Nederland gekozen. In de categorie 'Consumentengoederen & diensten' zijn zes genomineerden, met naast de Gaadi binnenband ook producten als een vleesvervanger, een spandoekenmachine en een online versmarkt.
De Gaadi binnenband heeft twee uiteinden, waardoor het wiel niet losgemaakt hoeft te worden bij het vervangen van de band.

De Gaadi binnenband van Rubena is handig bij het vervangen van een binnenband op de fiets. De band heeft twee uiteinden, waardoor het wiel niet losgemaakt hoeft te worden. Ook erg handig bij e-bikes.

Andere genomineerden in de categorie

De andere vijf genomineerden voor de Accenture Innovation Award 2013 zijn de Smokeless Stove van Philips, waarmee gezondheidsproblemen door inademen van rook verminderd worden. ProViand is een alternatief voor vlees, gemaakt van streekgroenten. Met de BannerXpress is heel snel een spandoek te maken. Wingssprayer biedt gewasbescherming waardoor veel minder chemische middelen nodig zijn. En als laatste Vers 24/7, een online versmarkt waar de horeca direct zaken doet met de afnemer. Vers 24/7 haalt producten bij de boer en levert tot in de keuken.

De nominatie kreeg al volop aandacht in de pers op Bright.nl en nu.nl/zakelijk.

Dit vind je misschien ook interessant