Deze whitepapers kunt u gratis downloaden:

.

 • 10 gouden regels voor succesvolle verkoop van kinderfietsen

  Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Toch laten veel ondernemers in de tweewielervakhandel het segment kinderfietsen links liggen of besteden er weinig aandacht aan. Daarmee doen deze dealers zichzelf tekort, want de verkoop van kinderfietsen is zeker interessante handel.
  In deze whitepaper van Volare krijg je 10 gouden regels voor een succesvolle verkoop van kinderfietsen aangereikt. Verder vier praktijkverhalen van tweewielerspecialisten: hoe gaan zij om met de verkoop van kinderfietsen?

  Download gratis: Creëer omzetkansen met verkoop van kinderfietsen

.

 • Whitepaper regelgeving elektrische fietsen

  In de Whitepaper ‘Rules & Regulations on electric cycles in the EU’ (editie mei 2017) worden de nieuwe regels voor elektrische fietsen en speed pedelecs op een overzichtelijke manier gepresenteerd. De Whitepaper biedt richtlijnen over belangrijke onderwerpen zoals design, (technologische) ontwikkeling, inkoop, distributie en verkoop in de Europese markt. De whitepaper is in het Engels.

  Content Whitepaper EU Regulations on (speed) pedelecs
  *Technische regels voor elektrische fietsen: typegoedkeuring en CEN-normen
  *Aanvullende wetgeving die van toepassing is op elektrische fietsen
  *Transport van accu’s
  *Gebruiksvoorwaarden voor elektrische fietsen

  Download hier de gratis Whitepaper ‘Rules & Regulations on electric cycles in the EU’

 • Whitepaper Grip op je Tweewielerwinkel trainingen

  In dit kennisdossier vindt u de verslagen van de 6-daagse training in 2015 van Grip op je Tweewielerwinkel, die door Tweewieler georganiseerd werd voor Shimano Benelux BV. Hoe haal ik meer rendement uit mijn tweewielerwinkel? Die vraag staat centraal in deze training, die ook dit jaar weer gehouden wordt. Grip op je Tweewielerwinkel is een opleidingstraject dat concrete handvatten biedt om uw tweewielerwinkel verder te ontwikkelen.

  Download gratis de whitepaper Trainingen Grip op je Tweewielerwinkel

 • Beste van Tweewieler 2016
  Het Beste van Tweewieler 2016

  Door het jaar heen proberen we als redactie van Tweewieler u zo goed mogelijk te voorzien van relevante informatie op allerlei terreinen. Via tweewieler.nl en natuurlijk ook in ons magazine Tweewieler, vakblad voor de tweewielervakhandel in de Benelux. Speciaal voor u hebben we de meest relevante artikelen uit het magazine gebundeld in Het Beste van Tweewieler 2016. Deze kunt u gratis downloaden.

  Download gratis Het Beste van Tweewieler 2016