Kennisdossiers van Tweewieler kunt u gratis downloaden

 • Beste van Tweewieler 2016

  Het Beste van Tweewieler 2016

  Door het jaar heen proberen we als redactie van Tweewieler u zo goed mogelijk te voorzien van relevante informatie op allerlei terreinen. Via tweewieler.nl en natuurlijk ook in ons magazine Tweewieler, vakblad voor de tweewielervakhandel in de Benelux. Speciaal voor u hebben we de meest relevante artikelen uit het magazine gebundeld in Het Beste van Tweewieler 2016. Deze kunt u gratis downloaden.

  Download gratis Het Beste van Tweewieler 2016

   

 • Kennisdossier Grip op je Tweewielerwinkel trainingen

  In dit kennisdossier vindt u de verslagen van de 6-daagse training in 2015 van Grip op je Tweewielerwinkel, die door Tweewieler georganiseerd werd voor Shimano Benelux BV. Hoe haal ik meer rendement uit mijn tweewielerwinkel? Die vraag staat centraal in deze training, die ook dit jaar weer gehouden wordt. Grip op je Tweewielerwinkel is een opleidingstraject dat concrete handvatten biedt om uw tweewielerwinkel verder te ontwikkelen.

  Download gratis deze whitepaper

 • Alles wat u moet weten over wet- en regelgeving omtrent e-bikes

  Tweewieler’s zusterblad Bike Europe heeft alle Europese wet- en regelgeving over e-bikes, pedelecs en speed-pedelecs bijeengebracht in één document. De whitepaper geeft de wettelijke richtlijnen aan die van belang zijn bij het ontwerpen, ontwikkelen, inkoop, distributie en verkoop van e-bikes, pedelecs en speed-pedelecs in Nederland, België en andere Europese landen. In deze Engelstalige whitepaper wordt alle informatie helder en overzichtelijk gepresenteerd.

  Download gratis deze whitepaper

 • After sales servicekosten bij e-bikes

  Tweewieler heeft alle belangrijke informatie over after sales servicekosten bij e-bikes gebundeld in een zogenoemde whitepaper. Hierin leest u onder andere over de after sales problemen die zich voordoen en wat u kunt doen om de kosten te verminderen. U krijgt antwoord op de vraag: After sales servicekosten bij e-bikes: hoe kan het beter?

  Download gratis deze whitepaper