nieuws

New Looxs collectie 2018

Onderdelen & Accessoires 863

De nieuwe collectie van New Looxs is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking met designers in Nederland en de vaste leveranciers in het Verre Oosten. De mooiste stoffen, de beste ontwerpen en de slimste oplossingen; dat zijn immers de vaste ingrediënten van iedere nieuwe New Looxs collectie.

New Looxs collectie 2018
Collectie Cotton

Sponsored content door New Looxs

Cotton

Deze nieuwe serie is stoer, modieus en veelzijdig! De Mondi Single en Double hebben een handige drukknoopsluiting. De Mondi Double is met de vertrouwde riempjes vast te maken, maar ook leverbaar met voorgemonteerde Snap-it Adapter, waardoor deze tas eenvoudig om de Racktime drager vastklikt.
Wil je veel spullen meenemen naar bijvoorbeeld de sportschool of school? Dan is de ruime Utah met veel extra vakken uitermate geschikt! De laptoptas Postino maakt de serie compleet. De Cotton tassen zijn gemaakt van waterafstotend katoen/polyester en de consumentenprijs begint vanaf € 56,95.

Varo

Voor de ‘door weer en wind’ fietser is de Varo lijn totaal vernieuwd. 100% waterdicht en multifunctioneel. In deze serie vindt u een enkele tas met schouderriem, een rugzak en een messengertas. De rugtas en schoudertas zijn geschikt voor een 15” laptop.

Linia – Quilted

In de nieuwe series Linia en Quilted presenteert New Looxs een opvolger op de nog altijd populaire Mondi Joy Single en Double. De modieuze grafische Linia print komt in twee commerciële kleuren en past hiermee op iedere fiets. De schoudertas Mondi Joy Single sluit door een nieuwe flap goed af tegen inlopend regenwater en heeft naast een groot hoofdvak maar liefst 5 extra vakken. De Mondi Joy Double is een ruime dubbele tas met 4 extra vakken en zeer geschikt voor de dagelijkse boodschappen. Beide lijnen zijn vanaf eind september leverbaar, consumentenprijs vanaf € 49,95.

Dots

Fleurig en vrolijk, de nieuwe Dots valt op! Deze opvolger van de oude Polka print heeft de nog steeds modieuze polka dot in een nieuw jasje gestoken! Ga je voor veilig zwart grijs, chique blauw of vrolijke en frisse pastelkleuren? De tassen in deze serie zijn vertrouwde gezichten. De Lilly is nog steeds de populairste shopper van New Looxs. Met drie extra voorvakken en een ruim hoofdvak is dit dan ook de ideale partner voor de boodschappen. Op zoek naar een modieuze handtas? De Tosca kan mee naar iedere gelegenheid en is ook verkrijgbaar in een kleinere variant: De Tosca Midi. Natuurlijk wordt de serie compleet gemaakt met de dubbele tassen Joli en Fiori en zijn er ook zadeldekjes in de Dots kleuren. De serie is vanaf half oktober leverbaar.

Avero XL

De populaire Avero lijn wordt uitgebreid! Naar aanleiding van vragen uit de markt komt er nu ook een Avero XL. Een grotere inhoud maakt deze variant een echte alleskunner. Leverbaar in een gewone vaste versie en de eenvoudig afneembare variant.

Meer informatie op: www.newlooxs.nl of download hier de nieuwe brochure.

Foto's

Reageer op dit artikel