nieuws

Yellow Gear alleen voor vrouwen

Onderdelen & Accessoires 643

Veel fietskleding is nog erg traditioneel of een directe doorvertaling van mannenitems. Yellow Gear doet dit anders. Het Amsterdamse merk ontwerpt hightech, fashionable fietskleding voor vrouwen. Looks en performance gecombineerd. De naam is uiteraard gebaseerd op de beroemde ‘Gele trui’.

Yellow Gear alleen voor vrouwen
Yellow Gear ontwerpt hightech, fashionable fietskleding voor vrouwen. Foto Yellow Gear

Fashion en sportkleding gaan vandaag de dag hand-in-hand. In je nieuwe hardloop- of fitness outfit kun je zonder gene in stijl een après-sport-sapje drinken of even de supermarkt binnen lopen. Bij wielerkleding is dat nog net wat anders. De fietssport heeft de laatste jaren onder vrouwen een flinke groeispurt doorgemaakt, maar veel fietskleding is nog gebaseerd op het mannenlichaam. Twee fietsende vrouwen brengen hier verandering in; Annemargien Kloek en Nicole Lenting.

Yellow Gear zoekt dealers

De eerste exclusieve collectie vrouwenkleding is nu te koop via www.yellow-gear.com. Yellow Gear zoekt dealers die de fietskleding exclusief voor dames willen verkopen. De gestileerde Essentials-collectie bestaat uit fietsshorts voor vrouwen met een prima pasvorm, een comfortabele race top met uv-bescherming en een ultralicht waterdicht windjack.

Uitgesproken prints

Daarnaast is er de Horizon-collectie die bestaat uit een range fashionable fietsjerseys in gelimiteerde oplage. Technische, ademende en sneldrogende stoffen worden bij deze jerseys gecombineerd met een speciale aero fit (geschikt voor alle vrouwelijke lichaamstypen), uitgesproken prints en subtiele, elegante details. Prijsrange € 83,- tot € 122,-.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Annemargien of Nicole.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels