nieuws

Thule fietsendrager voor 2 tot 4 fietsen

Onderdelen & Accessoires 621

Thule introduceert op de Eurobike de Thule VeloSpace XT. Deze fietsdrager is ontwikkeld voor grote, zware fietsen, zoals e-bikes en fatbikes, maar er kunnen natuurlijk ook stadsfietsen en kinderfietsen op. Op de fietsendrager is verder de Thule BackSpace XT te bevestigen. Deze trekhaakkoffer zorgt voor 300 liter extra bagageruimte.

Thule fietsendrager voor 2 tot 4 fietsen
De Thule VeloSpace XT vraagt minimale inspanning bij het beladen en afladen van fietsen, wat de drager bij uitstek geschikt maakt voor zware fietsen. Foto Thule

Thule VeloSpace XT is verkrijgbaar in verschillende modellen en met gebruik van een fietsadapter geschikt voor 2 tot 4 fietsen. Met de nieuwe fietsadapter, kan de VeloSpace XT een extra fiets vervoeren, door van het model voor 3 fietsen een fietsendrager voor 4 fietsen te maken (of van het model voor 2 fietsen een fietsendrager voor 3 fietsen te maken).

Gebruiksgemak Thule

De Thule VeloSpace XT vraagt minimale inspanning bij het beladen en afladen van fietsen, wat de drager bij uitstek geschikt maakt voor zware fietsen. De VeloSpace XT beschikt daarnaast over het unieke stabiliseringssysteem: zodra de drager op de trekhaak wordt geplaatst, stabiliseert deze zichzelf. Daarna is het enkel een kwestie van de hendel vastduwen.

Met sloten vastzetten

Thule VeloSpace XT biedt de mogelijkheid de fietsen met sloten vast te zetten op de drager en de drager met een slot vast te zetten op de trekhaak. De kofferruimte van de auto blijft bereikbaar dankzij de kantelfunctie.

Veel mogelijkheden met accessoires

De veelzijdigheid van Thule VeloSpace XT wordt verder onderstreept door een aantal nieuwe accessoires. Zo is er een extra wiel voor het eenvoudig vervoeren van de drager naar en van de auto. Voor zwaardere fietsen is er de Thule Loading Ramp, een praktische afneembare oprijgoot voor het eenvoudig laden en lossen van de fietsen.

Thule trekhaakkoffer

Op de Thule VeloSpace XT is verder de Thule BackSpace XT lichtgewicht trekhaakkoffer te bevestigen voor 300 liter extra ruimte om spullen te vervoeren. Met de Thule BackSpace XT Bike Arm en de Thule VeloSpace XT Bike Adapter, is er zelfs de mogelijkheid om een fiets te vervoeren wanneer de trekhaakkoffer bevestigd is op de drager.

Reageer op dit artikel