nieuws

Endura Hummvee Short II: multifunctioneel veelzijdig

Onderdelen & Accessoires 566

De Hummvee short van Endura heeft al bijna twee decennia het laatste woord in duurzaamheid, sinds ze met een groep openhartige Londonse fietskoeriers spraken en ontworpen wat zij nodig hadden in een korte fietsbroek.

Endura Hummvee Short II: multifunctioneel veelzijdig
De nieuwe Hummvee Short II en laat zien dat iconen zowel robuust als mooi kunnen zijn (foto: Endura).

Er zijn verschillende redenen waarom het de standaard is geworden waar Endura’s concurrenten naar streven: o.a. het gemak van acht broekzakken, toepassing van bijna kogelvrije stof, dubbele en zelfs drievoudig gestikte panelen. Imitatie is de meest oprechte vorm van vleierij, maar Endura houdt ervan om vooraan te blijven.

Robuust en mooi

Vanwege dit soort eigenschappen werd de Endura Hummvee ook onmiddellijk opgepikt door mountainbikers. Nu introduceert Endura de nieuwe Hummvee Short II en laat daarmee zien dat iconen zowel robuust als mooi kunnen zijn.

Deze korte broek is het definitieve toonbeeld van multifunctionele veelzijdigheid:
– duurzame Nylon mini-ripstop stof met DWR afwerking
– inclusief Clickfast afneembare voering met 200 serie pad
– ventilatie met ritssluiting en mazen inzetstukken op de dijen
– rits broekzakken, ladingzakken en grote achterzakken
– duurzaam, naadloos zitvlak
– elastische tailleband en verstelbare riem

Foto's

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels