nieuws

Stuur nieuws voor thema Fiets & Vrouw

Home 370

In het meinummer van Tweewieler gaat de redactie van Tweewieler extra aandacht besteden aan de vrouw in de winkel. Hoe vrouwvriendelijk is de gemiddelde fietsenwinkel, welke producten zijn er op de markt en hoe bedien je de vrouw het best in de winkel?

Stuur nieuws voor thema Fiets & Vrouw
De redactie van Tweewieler doet een oproep aan fabrikanten en leveranciers om ons nieuws en informatie toe te sturen over Fiets & Vrouw. Foto AGU

In dit themanummer geven we het laatste nieuws op het gebied van de vrouwelijke fietser en ondernemer. Wat heeft u als fabrikant of leverancier speciaal voor vrouwen in uw assortiment?  Hebt u tips voor retailers in de benadering van vrouwelijke klanten?

Stuur uw nieuws

De redactie van Tweewieler doet een oproep aan fabrikanten en leveranciers om ons nieuws en informatie toe te sturen. Wilt u ook uw nieuws met betrekking tot dit thema onder de aandacht brengen in Tweewieler? Stuur dan uw noviteiten op het gebied van Fiets & Vrouw zo snel mogelijk naar de redactie van Tweewieler. Wij verzoeken u hiervoor een tekst te sturen van ongeveer 750 tekens (incl spaties) met daarbij een of twee foto’s. Deze moeten voldoende resolutie hebben: minimaal 1MB en opgeslagen als jpg-bestand.

Deadline voor inzenden

De deadline voor het insturen van nieuws is woensdag 3 mei 2017. U kunt uw nieuws sturen naar tweewieler@vakmedianet.nl onder vermelding van ‘Thema Fiets & Vrouw’.

 

Reageer op dit artikel